Wat is Picknick Valley

Waarom Picknick Valley

Ten eerste: omdat het zo gezellig is! Maar we willen meer met PicknickValley. We willen laten zien hoeveel leuks en lekkers hier lokaal voorhanden is. We willen biologische producten laten zien die op een bewuste manier worden gemaakt. We willen denken aan het milieu en daarom niet teveel afval produceren. Daarom vragen we iedereen een eigen bord en bestek mee te nemen, zodat de deelnemers zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal hoeven te gebruiken. We hebben daarom PicknickValley bekers – eco drinkbekers met het logo erop. Handig tijdens de picknick en super leuk als aandenken! Heb je afval? Dit willen we graag in gescheiden afvalbakken afvoeren. Een groenere, duurzamere omgeving begint echt bij jezelf en wij willen laten zien dat dat ook heel erg leuk kan zijn!

PicknickValley is laagdrempelig, gratis en voor iedereen!
Voel je welkom en kom ook! Samen is leuker!

Tijd en locatie

Het park bij Huize Scherpenzeel, midden in het dorp, vormt het geweldige decor voor deze picknick. We beginnen om 13:00 uur. Uiteraard kan je ook later aansluiten, bijvoorbeeld na het sporten, gezellig met je team. De potten en pannen staan tot 18:00 uur op het vuur, dus als je wilt, is je avondeten zelfs geregeld.

Overige informatie

Wat neem je mee? Mandje, gezellig kleedje, bordjes, bestek en glazen/bekers (bij voorkeur geen wegwerp). Denk ook aan gezellige buren, vrienden of opa en oma. Als je ook nog een goed humeur mee neemt en de zon, dan kan deze dag niet meer stuk.

Alleen voor ouderen en zij die echt niet kunnen zitten op een kleedje, hebben we een klein terrasje gemaakt.

Kom lekker met de benenwagen of op de fiets. Beter voor het milieu en je conditie.

Rommel? Kleine moeite je eigen afval op te ruimen, toch? Gooi het in de containers ter plaatse of neem het mee naar huis. Doe ons 1 plezier, laat het niet slingeren.

De kosten

De toegang tot het evenement is gratis en het systeem is eenvoudig. Betalen doe je met muntjes, €3 is 1 muntje. We serveren kleine hapjes en snackjes voor een schappelijke prijs.

Inschrijven is niet nodig, maar het zou wel leuk zijn als je via Facebook laat weten of je komt. Al is het maar omdat we dan een indicatie hebben van het aantal ‘mede picknickers’. Alvast dank.