Aanwezigen

Kom eens langs!

Wie zijn er aanwezig?

‘Wat van ver komt, is lekker’ luidt een bekend spreekwoord, maar daar zijn wij het zeker niet mee eens! Daarom zijn ook dit jaar de meeste deelnemers aan PicknickValley dorpsgenoten en/of streekgenoten, die laten zien wat voor lekkers zij in huis hebben. De ‘dresscode’ voor PicknickValley is niet voor niks lokaal en zoveel mogelijk biologisch!

Dit jaar hebben we enkele nieuwkomers die ons gaan verrassen met heerlijke hapjes & drankjes. Haal een goedgevuld plankje bij Het Plankje, proef het (h)eerlijke vlees van Jachtvlees of haal de lekkerste kaas bij de Weistaar. Extra leuk: de mannen van het nieuwe Kyodai Sushi zijn ook van de partij!

De ‘oude bekenden’ mogen uiteraard ook niet ontbreken. Naast heerlijke bieren kan je bij De Kromme Hoek ook terecht voor spiesjes van de BBQ. Piet’s Broodje serveert verschillende burgers en bak de frieten lekker bruin.  Een bijpassend wijntje vind je bij de Mitra en Bij Thomas is weer aanwezig met heerlijke, fruitige smoothies.

+ There are no comments

Add yours

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.