Deelnemers & Sponsoren

Deelnemers & Sponsoren

Deelnemers

‘Wat van ver komt, is lekker’ luidt een bekend spreekwoord, maar daar zijn wij het zeker niet mee eens! Daarom zijn ook dit jaar de meeste deelnemers aan PicknickValley dorpsgenoten en/of streekgenoten, die laten zien wat voor lekkers zij in huis hebben. De ‘dresscode’ voor PicknickValley is niet voor niks lokaal en zoveel mogelijk biologisch!

Dit jaar hebben we enkele nieuwkomers die ons gaan verrassen met heerlijke hapjes & drankjes. Wie dit zijn laten we jullie zo snel mogelijk weten!

De ‘oude bekenden’ mogen uiteraard ook niet ontbreken. Naast heerlijke bieren kan je bij De Kromme Hoek ook terecht voor spiesjes van de BBQ. Piet’s Broodje serveert verschillende burgers en heb je de bietenballen van Chef Impie al geproefd? Een bijpassend wijntje vind je bij de Mitra en Bij Thomas is weer aanwezig met heerlijke, fruitige smoothies.

In samenwerking met onze sponsor de Heintjeskamp haal je ook nog eens een heerlijk broodje eiersalade en is er limonade voor de kinderen bij de limonadefabriek.


Onze lokale sponsoren

Onze sponsoren zorgen ervoor dat deze dag een groot succes wordt. Via deze weg willen wij alle sponsoren bedanken, Bedankt!

Zeker Zichtbaar